کارگاه آموزشی پرورش بلدرچین برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و به نقل از مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه، کارگاه تخصصی پرورش بلدرچین با هدف ارتقای سطح دانش و مهارت دانشجویان و همچنین معرفی فرصت‌های شغلی موجود در زمینه پرورش بلدرچین، برگزار گردید.

دکتر مردانشاهی مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه با اشاره به اهمیت امنیت غذایی و تنوع محصولات در دسترس، پرورش بلدرچین را از جمله منابع غنی پروتئینی و فرصت‌های اقتصادی سودآور برای فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی بر شمرد که می‌تواند بخشی از ظرفیت‌های مورد نیاز در زمینه تولید و اشتغال را پوشش دهد.

ایشان برگزاری این کارگاه را نتیجه مشارکت کانون کارآفرینی دانشگاه و همکاری دانشکده علوم دامی و شیلات دانست که در آن حاضرین ضمن آشنایی با روش‌های نوین تولید و بازاریابی با مباحثی همچون شناخت نژادهای رایج بلدرچین، شرایط محیطی مناسب برای پرورش، اصول تغذیه و بهداشت، کنترل بیماری‌ها و همچنین تجهیزات مورد نیاز، نحوه ساخت قفس‌های استاندارد و تنظیم شرایط محیطی سالن پرورش آشنا شدند و در ادامه به پرسش‌های تخصصی شرکت‌کنندگان در کارگاه پاسخ داده شد.

لازم به ذکر است که این کارگاه از سلسله کارگاه‌های آموزشی و مهارت‌آموزی مرکز کارآفرینی دانشگاه می‌باشد که با هدف آشنایی با فرصت‌های کسب و کار و خوداشتغالی و با مشارکت کانون‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی، به صورت مستمر برای آنها برگزار می گردد.